Tervetuloa Joensuun seudun ICT-ohjauksen blogiin! Täältä löydät ajankohtaista tietoa seudulla järjestettävistä koulutuksista sekä ICT-ohjaajien kirjoittamia kertomuksia ja kuvauksia esi- ja perusopetuksen tvt-ohjauksista.


maanantai 29. joulukuuta 2014

Palautteita ja kuvauksia ICT-ohjauksesta


Joensuun seudun ICT-ohjauksesta toivotaan jatkuvasti palautetta, että toimintaa pystytään kehittämään mahdollisimman hyvin opettajien ohjaustarpeita ja -toiveita vastaavaksi.

  • Luokassa tapahtuvien iPad-ohjausten ja tablet-lainaviikkojen jälkeen opettajia pyydetään kirjoittamaan lyhyt kuvaus ryhmän toiminnasta sekä antamaan palautetta saadusta ohjauksesta. Toiveet ohjauksen kehittämiseksi ja monipuolistamiseksi otetaan ilolla vastaan! Opettajien kuvaukset ja palautteet iPad-projekteista ovat luettavissa Joensuun mediakeskuksen sivuilta
  • Opettajien Peda.net-koulutuksista kerätään palautetta erillisillä palautelomakkeilla. Palautetta ja toiveita kerätään myös muissa opettajien ICT-koulutuksissa, jotta koulutustarjontaa sekä koulutusten sisältöjä voidaan kehittää palautteen suuntaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti