Tervetuloa Joensuun seudun ICT-ohjauksen blogiin! Täältä löydät ajankohtaista tietoa seudulla järjestettävistä koulutuksista sekä ICT-ohjaajien kirjoittamia kertomuksia ja kuvauksia esi- ja perusopetuksen tvt-ohjauksista.


keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Esi- ja perusopetuksen toimintakulttuurin kehittämishanke päättynyt




Esi- ja perusopetuksen toimintakulttuurin kehittäminen vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia -projekti on päättynyt




Joensuun mediakeskuksen ICT-projekti esi- ja perusopetukseen päättyi 31.12.2017. Projekti alkoi toden teolla syksyllä lukuvuoden alussa 2015, joten noin 2,5 vuotta ehdittiin työskennellä seudulla. Projektin puitteissa kierrettiin päiväkoteja ja kouluja ICT-ohjaajien voimin. Yhteensä projektissa oli mukana kuusi ICT-ohjaaja eri aikoina. Projektissa järjestettiin koulutuksia TVT-asioissa, oppimaan oppimisessa ja mm. kouluviihtyvyydessä.

Kouluissa ja päiväkodeissa käytiin lähes 750 kertaa. Lisäksi muita koulutuksia ja tapahtumia järjestettiin useita. Näissä tilaisuuksissa koulutuksiin osallistui noin 2500 opettajaa. Lisäksi esimerkiksi vuonna 3016 SciFest-tapahtumaan osallistuminen mahdollisettiin hankkeen toimesta noin 6000 oppilaalle ja opettajalle.

Monia uusia ja toivottavasti hyödyllisiä asioita opittiin puolin ja toisin. Aiheen parissa työskentely ei toki lopu projektin päättymisen myötä. Tutor-projekti jatkuu ja sen myötä jatkuu myös tutoreiden koulutus Niina Holopaisen, Jaana Vauhkosen ja Tuomo Parkin toimesta. Lisäksi Johanna Lakka jatkaa seudullisena ICT-ohjaajana ainakin seuraavat kaksi vuotta. Lauri, Annu ja Miikka puolestaan kiittävät ja kumartavat - ainakin tältä erää.

Miikka
 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti