Tervetuloa Joensuun seudun ICT-ohjauksen blogiin! Täältä löydät ajankohtaista tietoa seudulla järjestettävistä koulutuksista sekä ICT-ohjaajien kirjoittamia kertomuksia ja kuvauksia esi- ja perusopetuksen tvt-ohjauksista.


torstai 3. syyskuuta 2015

Uudet ICT-ohjaajat aloittaneet työssään

Joensuun seudun ICT-ohjaus vahvistuu lukuvuonna 2015–2016, kun uudet ICT-ohjaajat Annu Schroderus ja Jaana Vauhkonen astuivat elokuun lopulla remmiin Johanna Lakan kaveriksi. Annun vahvuusalueita ovat mm. iPadit, peda.net sekä ohjelmointi ja Jaana on erikoistunut monipuolisesti esi- ja alkuopetuksen tvt-ratkaisuihin.

Seudullisen ICT-ohjauksen tavoitteena on edelleen jatkaa seudun opettajien pedagogisten taitojen kehittämistä sekä olla mukana tukemassa opettajia ICT:n pedagogisessa hyödyntämisessä. Samalla tavoitteena on myös perusopetuksen oppilaiden ICT-taitojen kehittyminen. Ohjauksen tarkoituksena on tukea kouluja uuden opetussuunnitelman mukaisessa ICT:n käytössä.

Ohjaajat tarjoavat seudulla ohjausta ja koulutusta mm. Peda.netin ja iPadin käyttöön liittyen. Näiden lisäksi koulut ja opettajat voivat saada ohjausta koulujen toiveista ja tarpeista käsin. Koulutustarjonnasta voi lukea lisää joko peda.netistä Joensuun mediakeskuksen sivuilta tai tästä blogista (esiopetus, alakoulu, yläkoulu).

Ota rohkeasti yhteyttä ICT-ohjaajiin!

annu.schroderus(at)joensuu.fi
jaana.vauhkonen(at)joensuu.fi
johanna.lakka(at)joensuu.fi










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti