Tervetuloa Joensuun seudun ICT-ohjauksen blogiin! Täältä löydät ajankohtaista tietoa seudulla järjestettävistä koulutuksista sekä ICT-ohjaajien kirjoittamia kertomuksia ja kuvauksia esi- ja perusopetuksen tvt-ohjauksista.


torstai 28. huhtikuuta 2016

SciFest lähestyy!

Tiede- ja teknologiafestivaali SciFest järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa Joensuu Areenalla. Tapahtuma on avoinna torstaista lauantaihin 12.-14.5.2016 ja tarjolla on runsaasti erilaisia työpajoja, luentoja, kilpailuja, esityksiä sekä muuta tieteeseen, ympäristöön ja teknologiaa liittyvää ohjelmaa. Tapahtuma on suunnattu erityisesti koululaisille, opiskelijoille ja opettajille, mutta myös muut henkilöt ovat lämpimästi tervetulleita!

Joensuun Mediakeskus ja ICT-ohjaajat ovat tiiviisti mukana tapahtuman järjestämisessä. ICT-ohjaajat pyörittävät tapahtumassa omaa pajaansa "Pallon salattu puoli", jossa tutustutaan lisätyn todellisuuden kautta mm. avaruuteen ja kemiallisiin reaktioihin. Koska toivomme mahdollisimman paljon kävijöitä pajaamme, Mediakeskus tarjoaa kaikille seudun kouluille kyydityksen tapahtumaan! Toivottavasti mahdollisimman monet koulut ovat tarttuneet tähän tarjoukseen, sillä ennätysmäärä uusia työpajoja kaipaa ennätysmäärän kävijöitä!

Tavataan SciFestissa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti